SAC Workspace ONE

//SAC Workspace ONE
SAC Workspace ONE2018-07-02T17:11:20+00:00

Project Description

Det digitale workspace…

Det digitale workspace er ikke helt let at oversætte til dansk. Det er betegnelsen for en samling mobile teknologier, der gør at virksomhedens medarbejdere kan få adgang til virksomhedens applikationer, uanset hvorfra og når som helst. Sikkerhed på tværs af udstyr er ofte en udfordring i IT afdelingerne, men moderne medarbejdere forventer at applikationer fungerer på tværs af udstyr.
Vi kan pakke og levere dine medarbejderes applikationer således at de er sikre og administrerbare uanset hvilket udstyr de skal bruges fra: smartphones, Tablets eller PC’er. Det kaldes ”streamede” applikationer, fordi de sendes eller streames fra en central server til dine brugere. Vi benytter VMware Workspace ONE, en digital platform der via VMware AirWatch Technology binder sikker adgangskontrol, applikationsstyring og klientudstyr sammen.

Hos os kan du kan få det som du vil have det: Vi laver det som en cloud-service, i vores danske datacentre eller som en on-premise cloud løsning i dit datacenter. Uanset hvad – så kan vi hjælpe dig med at etablere dine streamede applikationer til dine moderne medarbejdere.

Samlet klientstyring

Forenklet administration af applikationer til alt udstyr: mobile enheder, PC’ere (også Windows 10 og macOS), embeddede enheder og “andet”. Spar penge samtidigt med at du forbedrer din sikkerhed med styring th real-time, over-the-air management across all use cases (including BYO).

Overblik

Få samlet overblik over brugen af applikationer, og mulighed for automatisering, der forbedrer bruger oplevelsen og styrker sikkerhed og compliance på tværs af din infrastruktur.

Forenklet adgangskontrol

Boost dine brugeres effektivitet med sikker password-fri single sign-on (SSO) til Windows, cloud, web apps eller dine egne hjemmebyggede applikationer. Og uanset udstyret: smartphones, tablets eller laptops — så er dine applikationer tilgængelige fra det samme forenklede applikationskatalog.

Sikkerhed

Lever sikkerhed på tværs af dit foranderlige digitale workspace med muligheder der beskytter, detekterer og fjerne moderne sikkerhedstrusler.

Billigere administration

Skab væsentlige reduktioner I IT tid og omkostninger med moderne, og total PC lifecycle management (PCLM) fra Clouden.

Lavere omkostninger til virtuelle desktops og applikationer

Tranformer dine VDI’er med VMware Horizon, og opnå enkelthed, fleksibilitet, hastighed og skalerbarhed – alt sammen til en lavere omkostning.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på telefon 3511 0066 – eller på info@sac-it.dk

Effektiv administration af Navision Stat

”Vi har opnået en væsentlig reduktion i omkostningerne til implementering og administration af Navision Stat”
– Peter Stenfors, CEO, MDC Nordic

Hovedgaden 55 C, 1.Sal
2970 Hørsholm
Tlf: 3511 0066
E-mail: info@sac-it.dk
CVR 28892977

OM SAC-IT

SAC-IT har eksisteret siden 2005 og er i dag en dedikeret spiller inden for it, cloudløsninger og konsulentforretning. Vi leverer konsulentydelser til de største danske virksomheder – både private og offentlige.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vores dygtige og erfarne konsulenter leverer ydelser, der strækker sig fra strategisk/teknisk rådgivning og planlægning, implementering og installation, drift, overvågning og support af servere, pc’er og printere.