Server Hosting

//Server Hosting
Server Hosting2018-06-08T11:18:56+00:00

Project Description

Server Hosting – Lynhurtig, cloudbaseret server 24/7

I stedet for at hoste din egen fysiske maskine i virksomheden kan du vælge at outsource din server i et topsikkert og moderne datacenter med hardware i bedste kvalitet.

Glem alt om dyre licenser og serverdriftproblemer

It-systemer er i dag et centralt element for forretningen i enhver virksomhed, og kravene til stabilitet og sikkerhed vokser konstant. Det samme gør it-budgettet desværre også. Men du kan vælge at holde dine omkostninger nede ved at lade SAC-IT sikre dig og din virksomhed en stabil drift. Så slipper du for at koncentrere dig om områder uden for jeres egne spidskompetencer – det sparer vigtig tid og bidrager direkte på virksomhedens bundlinje.

Problemfri it-økonomi

Aldrig mere tænke på opdateringer, licenser, oppetid, udskiftning af serverhardware, erstatning af hardware ved nedbrud, sikring mod vandskade, tyveri eller brand … Vi gør det hele for dig! Lad SAC-IT hoste dine cloudservere – så ved du altid, hvad der skal sættes af på budgettet til din serverdrift.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på telefon 3511 0066 – eller på info@sac-it.dk

Hvorfor vælge ServerHosting fra SAC-IT?

  • Ransom Protection

  • Løsningen er markant billigere i drift end traditionelle fysiske serverløsninger

  • 100 % sikre og krypterede data i SAC-ITs data-/driftscenter

  • 24 timers overvågning af services/data, vagtpersonale, 3-niveauer af firewalls, aflåste rackskabe, køling

  • Høj båndbredde (gigabit netværk med høj redundans). SAC-ITs internetadgangspunkt er første hop på DIX (danske internet knudepunkt)

  • Dine data er 100 % sikre mod brand, tyveri og servernedbrud

  • Skalerbar løsning: kan op- og nedgraderes efter behov

  • Du betaler KUN for de services/it-ressourcer, du reelt har behov for

Hovedgaden 55 C, 1.Sal
2970 Hørsholm
Tlf: 3511 0066
E-mail: info@sac-it.dk
CVR 28892977

OM SAC-IT

SAC-IT har eksisteret siden 2005 og er i dag en dedikeret spiller inden for it, cloudløsninger og konsulentforretning. Vi leverer konsulentydelser til de største danske virksomheder – både private og offentlige.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vores dygtige og erfarne konsulenter leverer ydelser, der strækker sig fra strategisk/teknisk rådgivning og planlægning, implementering og installation, drift, overvågning og support af servere, pc’er og printere.