Storage Services

//Storage Services
Storage Services2018-06-08T13:10:43+00:00

Project Description

Storage as a Service – cloudbaseret storageplads

Mange virksomheder og it-brugere har i dag brug for ekstra storageplads, ud over egen serverkapacitet. Med en cloudbaseret storageløsning fra SAC-IT er du sikret 24/7-adgang til dine data – og du løber ikke tør for plads!

Fleksible storageløsninger: 100, 200, 500 GB eller mere

Du vælger selv! Faktisk er storagekapaciteten næsten uendelig (så hvis du vil have 10 TB, klarer vi også det). Fælles for alle vores storageløsninger er, at du kun betaler for den plads, du har brug for.

Storage as a Service

– helt sikkert InstantStorage fra SAC-IT kører på det verdensførende EMC Symmetrix VMAX-system! Mere sikker performance finder du ikke inden for cloudstorage! SAC-IT udbyder vores Storage as a Service-produkt som en fuldt skalerbar løsning, hvor du vælger 1, 2 eller 3-årige kontrakter, der faktureres kvartalsvis. Dine data er 100 % sikre i vores danske datacenter.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på telefon 3511 0066 – eller på info@sac-it.dk

Hvorfor vælge Storage as a Service fra SAC-IT?

  • Ransom Protection

  • Du har behov for en prisbillig EMC Symmetrix-storageløsning

  • High-end site-to-site-løsning

  • Dedikeret, sikker og direkte linje til dine data (via SAC-ITs data-/driftscenter)

  • Altid adgang til dine data

  • 24 timers overvågning af services/data, vagtpersonale, 3-niveauer af firewalls, aflåste rackskabe og køling

  • Høj båndbredde (gigabit netværk med høj redundans). SAC-ITs internetadgangspunkt er første hop på DIX (danske internet knudepunkt)

  • Dine data er 100 % sikre mod brand, tyveri og nedbrud

Hovedgaden 55 C, 1.Sal
2970 Hørsholm
Tlf: 3511 0066
E-mail: info@sac-it.dk
CVR 28892977

OM SAC-IT

SAC-IT har eksisteret siden 2005 og er i dag en dedikeret spiller inden for it, cloudløsninger og konsulentforretning. Vi leverer konsulentydelser til de største danske virksomheder – både private og offentlige.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vores dygtige og erfarne konsulenter leverer ydelser, der strækker sig fra strategisk/teknisk rådgivning og planlægning, implementering og installation, drift, overvågning og support af servere, pc’er og printere.