Loading...
SAC-IT-SERVICES 2018-03-07T15:28:37+00:00

SAC-IT services: SAC-IT er altid opdateret på den nyeste teknologi og parat til at sammensætte den mest optimale løsning for jeres virksomhed.

Alle virksomheder er forskellige og for at være konkurrence dygtige er det derfor vigtigt for os at have så bredt varierede service ydelser som muligt for at kunne dække ethvert behov kunden måtte have. Vi stiller derfor med en bred vifte af service ydelser som cloud services, storage services, dedikeret hosting, server hosting mv. for, igennem disse services, at kunne sammensætte en løsning der både passer optimalt til virksomhedens nuværende behov men som samtidigt er fleksibel i henhold til de forandringer der altid kan ske i en dynamisk virksomhed.

Hos SAC-IT er der mulighed for at justere samt finpudse sammensætningen af de services der er nødvendige netop i jeres virksomhed. På denne måde kan i både sikre stabiliteten af jeres daglige drift samtidigt med at i er omstillingsparate og vil f.eks. hurtigt kunne opskalere fx storage services såfremt behovet akut skulle opstå.

Hovedgaden 55 C, 1.Sal
2970 Hørsholm
Tlf: 3511 0066
E-mail: info@sac-it.dk
CVR 28892977

OM SAC-IT

SAC-IT har eksisteret siden 2005 og er i dag en dedikeret spiller inden for it, cloudløsninger og konsulentforretning. Vi leverer konsulentydelser til de største danske virksomheder – både private og offentlige.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vores dygtige og erfarne konsulenter leverer ydelser, der strækker sig fra strategisk/teknisk rådgivning og planlægning, implementering og installation, drift, overvågning og support af servere, pc’er og printere.