Få en hel- eller deltidskonsulent

Vi har valgt vores freelance IT-supportere med omhu. Både ud fra deres tekniske viden, men i lige så høj grad også ud fra deres evner til at kommunikere, være service mindede – og ikke mindst at afstresse brugerne.

Når din egen IT-afdeling skal have tid til det væsentlige

Vi kan hjælpe hvis jeres egen IT-afdeling er i gang med vigtige projekter som fx en Windows 10 udrulning, GDPR – eller blot har folk på orlov, kursus osv. Her kan i med fordel leje en IT-supporter til at dække det basale behov i jeres forretning. Vi kan også være den ekstra hånd i jeres projekter, der gør at jeres egne folk ikke rammes af stress eller får bedre tid til det væsentlige.

Ved større projekter fx indførelse af nye forretningsapplikationer er det oftest en fordel at benytte jeres interne ressourcer og overlade IT-supporten til en konsulent. At Leje en IT-supporter er med til at skabe arbejdsro og tid til at i selv kan involvere jer i projektet.

Ved ferier behøver i måske en hjælpende hånd, således at der ikke er fuldstændigt affolket i supporten.

IT-KONSULENTER

Brug for en ekstra medarbejder i en længere periode?

Vi tilbyder også konsulenter på fuldtid, i så lang tid som i skulle have brug for det. Aflast din virksomhed, og lad os hjælpe med IT-arbejdet!

Vores deltidskonsulenter kan bl.a. hjælpe med:

  • Være i front og hjælpe slutbrugere

  • Windows 10 opgraderinger

  • Fejlsøgning på klient hardware og software

  • Printproblemer

  • PC og Mac standard images udrulning

  • Iphone, Tablet og Android support

  • Servicedesk opgaver, telefonsupport og e-mail support

DELTIDSKONSULENT KAMPAGNETILBUD

Lej en IT-supporter 3.995 kr. pr. dag ekskl. moms!

Vi har lige nu kampagne på vores IT-supporter. Kontakt os og få et tilbud ud fra opgavens omfang og varighed. Så kan du også høre mere om vores IT-teknikere, projektledere og hvordan det fungerer.

Kontakt os for en snak om deltidskonsulenter!

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!