Daniel Peatsch, Sv. Michelsen Chokolade

“SAC-IT skriver og taler i et sprog, der er til at forstå. Det gælder også, når de sender faktura og opgørelser. Den stemmer og er uden overraskelser. Er der noget, jeg er i tvivl om, så ringer vi sammen. Så det er jeg er altid 100 procent tryg ved”.
Daniel Peatsch, Sv. Michelsen Chokolade

Få en IT-faktura, du kan forstå – hver måned

Hvis du er en rigtig IT-nørd, så er dette spørgsmål ikke til dig, men til alle os andre: Kan du se på din faktura, hvorfor dine IT-udgifter stiger eller falder hver måned?

Ved du fx:

 • Hvad du betaler pr. Office bruger?

 • Hvad et opkald til IT-supporten koster?

 • Hvad du skal betale for 1 GB ekstra lagerplads?

 • Hvad du betaler for 365 support pr. bruger?

 • Hvad du betaler for VPN administration pr. bruger?

…eller betaler du bare ét samlet beløb hver måned? Uden helt at vide, hvorfor det stiger eller falder?

Få hjælp til din IT-faktura

Vores kunder forstår deres IT faktura hver måned

I SAC-IT har vi aldrig fået en klage over, at en kunde ikke forstår, hvorfor fakturaen ser ud, som den gør. Det har vi ikke, fordi vi synes, det er en vigtig del af samarbejdet, at kunder hos SAC-IT aldrig er i tvivl om, hvad de betaler for. Der er ikke noget skjult eller uforståeligt. Når vi sender en faktura, er den i et sprog, andre end nørder kan forstå.

Gør du..?

Hvordan kan du kende en faktura fra SAC-IT?

IT er dyrt. Så det mindste man kan forlange, er vel, at man ved, hvad man betaler for. Eller hvad..?
En faktura fra SAC-IT kan læses og forstås af andre end IT-nørder. Det betyder bla, at:

 • Enhedspriserne fremstår klart.

 • Alle poster er beskrevet i et sprog, der kan forstås af ikke-IT kyndige.

 • Der er ingen overraskelser.

Et løfte, der er til at forstå

Du slipper ikke for en IT-faktura, men til gengæld kan vi love dig, at hvis det er en faktura fra SAC-IT, så er du ikke i tvivl om, hvad du betaler for. Og det løfte holder vi måned, efter måned, efter…

Kontakt os

Hvem er vi?

Der findes mange dygtige it-specialister derude, men kun få, der formår at levere løsninger med udgangspunkt i de reelle dag-til-dag udfordringer, mange virksomhedsledere har i den daglige drift.

 • Vores opgave er at sikre dig en stabil, sikker og effektiv it-drift. Derfor har alle SAC-IT’s medarbejdere flere års erfaring som enten it-ledere eller it-specialister.

 • Vi tænker virksomhedsdrift og god it-økonomi sammen. Derfor leverer vi høj tilgængelighed og sikkerhed til konkurrencedygtige priser uden overraskelser i budgettet.

 • Vi fungerer som sparringspartner, både når der skal vælges it-løsninger og når de skal indføres. Derfor er SAC-IT’s medarbejdere altid opdateret på den nyeste teknologi og parat til at sammensætte den bedste løsning for dig.

 • Vi ved, hvad det betyder for din forretning, hvis du mister data. Derfor overvåger vi 24/7, at din backup kører fejlfrit og sikkerhedskopierer regelmæssigt til et sikkert cloud-baseret datalager. På den måde mister du ikke data i tilfælde af fx hacking, nedbrud, eller andet.

SAC-IT har siden 2005 leveret infrastruktur, cloudløsninger og konsulentforretning til teknisk krævende private og offentlige danske virksomheder.