Få den rigtige IT-Hardware løsning til din virksomhed

Hos SAC-IT hjælper vi vores kunder med at skabe en bedre forretning. Er du er i tvivl om, hvad der bedst betaler sig for din virksomhed og hvilken hardware du skal vælge, så får du hos os altid et ærligt svar. Vi elsker at arbejde med IT og er på forkant med hardwareudviklingen.

Vi tager udgangspunkt i dig og din virksomhed

Som IT-Hardware og serviceleverandør, så ser vi altid på mulighederne for at optimere din virksomheds IT-drift. Vores tilgang til IT er altid din forretning først. Derfor forholder vi os til din virksomheds IT-udstyr ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og ser på, hvad der giver mest værdi for netop din forretning. Derfor anbefaler vi dig ikke nødvendigvis den nyeste version, hvis det viser sig, at omkostningerne overstiger den forretningsmæssige værdi. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, og finder løsninger baseret på Dell EMC teknologi.

Men fokus på altid at levere den bedste værdibaseret service kræver ikke kun de rette priser og de rigtige produkter men en indgående forståelse af vores kunders krav og behov. Vores interesse ligger udelukkende i et succesfuldt, langsigtet partnerskab med vores kunder. Vi har en nagelfast tro på, at vores IT-kompetencer kan støtte dig og din forretning, og hermed sikre et langt og udbytterigt samarbejde. Vi er nemme at handle med, og vi går gerne langt for at bevise det.

DATA PROTECTION

SEC DATACOM partner

Som partner med SEC DATACOM bliver vi bakket op af Danmarks største og mest dedikerede Dell EMC team, som altid står klar til at yde os den rigtige support. Gennem intensiv træning og certificering er vores egne konsulenter blevet uddannet i alle faser af implementeringen og uanset din opgaves størrelse kan vi hjælpe dig med at løse den.

IT-HARDWARE

Dag-til-dags levering

SAC-IT følger med i hardware markedet og er leveringsdygtig i såvel klienter (laptops og desktops) som i servere og netværk.

Gennem vores gode samarbejdspartnere kan vi levere dine bestillinger fra dag til dag og vi kan også hjælpe med installation samt med at holde styr på dine IT-aktiver.

SAC-IT

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!