En supporter én dag om ugen – eller i en måned?

Det er ikke blevet lettere at finde medarbejdere og slet ikke hvis behovet ikke er fuld tid. En IT-Konsulent kan aflaste din virksomhed enormt og spare dig både tid og penge. Vores IT-Konsulenter yder både rådgivning angående vores kerne service kompetencer som f.eks. Cloud, Hosting og Desktop services, og påtager os et væld af opgaver, som din virksomhed har behov for. På baggrund af en gennemgang af jeres nuværende IT-systemers drift, sikkerhed, mv., kan vi rådgive om markedets muligheder samt eventuelle drift fordele og prismæssige besparelser.
Uanset om du har behov for en IT-supporter til en kortere eller længevarende opgave, eller du mangler IT-folk ved spidsbelastning, så er SAC-IT’s IT-Konsulenter i stand til at hjælpe. Både hvis du har brug for en projektleder, en IT-Supporter eller en IT-Tekniker på fuldtid, eller en IT-supporter til en dag om ugen.

IT-Konsulenter

Vores supportere er vandt til at tale med brugere. Det handler først og fremmest om at hjælpe brugeren med at komme videre i sit arbejde. Vores supportere dækker følgende områder:

  • Windows 7/10 og Mac OS

  • IPhone, Android, tablets, print, Wifi m.fl.

IT-Teknikere

Vores teknikere er alle certificerede indenfor en lang række felter. Vi kan dække følgende hovedområder:

  • VMware

  • Microsoft (Server, Sharepoint, MS SQL, SCCM, Exchange m.fl.)

  • Linux

IT-Projektledere

Certificerede PRINCE2 projektledere eller tekniske projektledere. Uanset om du skal igang med en større opgradering, migrering eller skal i cloud’en, så kan vi hjælpe.

Kontakt os for en snak om IT-Konsulenter!

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!