I SAC-IT er ingen opgave for stor eller for lille.

Hos SAC-IT yder vi rådgivning angående vores kerne service kompetencer som f.eks. Cloud, Hosting og Desktop services. Her kan vi, på baggrund af en gennemgang af jeres nuværende IT-systemers drift, sikkerhed, mv., rådgive jer om markedets muligheder samt eventuelle drift fordele og prismæssige besparelser.

Vi yder derudover rådgivning i form af konsulent bistand, hvori vi kan stille kompetente og certificerede medarbejdere til rådighed on-site hos kunden til at løse specifikke problemstillinger.

Denne rådgivning kan udøves af IT-supportere, IT-teknikere samt IT Project Managers, alt efter udfordringen omfang og tekniske kompleksitet. Vi har et væld af dygtige konsulenter, som står parat til at hjælpe netop din virksomhed, med hvad end en IT udfordring du står overfor.

Desuden yder vi rådgivning både i form af præsentationer, workshops og reel projektledelse med fokus på den europæiske persondataforordning, oftest blot omtalt som GDPR. Efter Persondataforordningen trådte i kraft den 25. maj 2018, er der i mange tilfælde stadig forvirring omkring hvordan den egentlig påvirker det enkelte firma. Her kan vi rådgive og assistere alt efter dine specifikke behov.

Konsulenter efter dit behov

Du kan allerede i dag booke en af vores certificerede konsulenter, enten på del- eller fuldtid. Så har du fx brug for en projektleder i en længere periode, eller blot en tekniker til en dag om ugen? Så er SAC-IT’s konsulenter klar til at hjælpe dig.

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066 eller skriv til os på info@sac-it.dk.