Forebyg

Styrk din IT-sikkerhed

Vi er førende inden for IT-sikkerhed og leverer innovative, teknologiske løsninger, der kan beskytte din forretning.

Reager

Når du er blevet ramt

Vores eksperter inden for forensics, incident handling og malware reverse engineering står klar til at hjælpe dig.

Kontroller

24-7-sikkerhed

Vi hjælper offentlige og private virksomheder at sikre kontinuiteten, mindske tab og forbedre IT-sikkerheden.

IT-Security as a Service

Med IT-Security as a Service hos SAC-IT får du en sikker løsning der beskytter dig mod ransomware. Det gør du fordi det er sat sammen af de bedste, og mest avancerede teknologier der er tilgængelige.

Der udtænkes hele tiden nye metoder til at tage dine data som gidsel, for at få dine penge eller skade dig, og desværre rammer det alt for ofte danske virksomheder, som mister tid, taber omsætning og ofte må betale skyhøje priser for igen at få adgang til egne data. IT-Security løsningen indeholder alle de vigtigste services, til et sikkert og trygt IT-system i hele virksomheden til en meget lille pris.

IT-SECURITY AS A SERVICE

RANSOM PROTECTION

Undgå at blive gidsel for Cyber crime, med dette program som er udviklet af tidligere militære IT-eksperter. Softwaren analyserer måden dine filer bliver gemt på, og opdager når krypteringen skal til at begynde. Meget simpelt, men det virker.

SECURE DNS

En løsning som automatisk kører og opdaterer sig selv med en liste over de servere der er kendt for skadelige aktiviteter.

SERVER FILE SCANNING

Et program som tjekker alle kendte skadelige filendelser og stopper udbredelsen af disse filtyper, hvis de rammer jeres filserver.

ANTIVIRUS

IT-administrator kan overvåge hele IT-netværket med gennemprøvede antivirus værktøjer. Er du selv
administrator kan du også lade programmet opdatere sig selv.

E-MAIL PROTECTION

Skanner alle de indgående e-mails på netværket, og filtrerer effektivt kendte skadelige mails fra. Servicen er udviklet af en førende dansk virksomhed.

Med IT-Security as a Service får du:

  • Ransom Protection

  • Secure DNS

  • Server File Scanning

  • Antivirus

  • E-mail protection

Prisen er kun 49 kr. pr. bruger pr. måned.

IT-SECURITY AS A SERVICE

DEFENDAS – Part of CSIS

Der er mulighed for tilkøb af Backup as a Service til en reduceret pris, hvis ovenstående service bestilles. Kontakt os for at høre nærmere. Som eksperter på området, anbefaler vi at du allerede i dag, tager stilling til din IT-sikkerhed, og kontakter en af vores konsulenter på tlf. 3511 0066.

I samarbejde med Defendas – Part of CSIS.

SAC-IT PARTNER DEFENDAS

Kontakt os og få IT-Security as a Service!

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!