Microsoft Office 365

Office 365 | Microsoft 365 | Dynamics 365 Business

Ved du, om du betaler for mere, end du bruger? Eller har brug for?

Det er derfor, du skal vælge en abonnementsløsning i skyen, hvor du frit kan vælge til og fra i takt med udviklingen af din virksomhed.

Microsoft Office 365 giver dig en prisvenlig og fleksibel Office-løsning. Den ligger i skyen og købes som abonnement, så den altid passer til din virksomheds størrelse.
Du får e-mail, kalender, kontakt-kartotek og online adgang til dine office-filer samt fællesdrev til fildeling mellem kolleger.

Med Microsoft 365 får du en løsning, hvor dine medarbejdere har adgang til virksomhedens data overalt – hjemme, på kontoret, hos kunder, på pc, tablet og telefon.
Microsoft 365 indeholder alle de velkendte Office 365 værktøjer som Word, Excel og PowerPoint og nye teamwork værktøjer som fx Microsoft Teams.

Med Microsoft Dynamics 365 Business får du en komplet løsning til virksomhedsadministration, der forbinder de enkelte dele af virksomheden.
Dynamics 365 Business er Microsofts nye cloudbaserede it-platform til erhvervslivet og er videreudviklingen af Dynamics AX og NAV, som samtidig integrerer CRM.