Office 365 – Office pakken, nu som cloud service

Microsoft Office 365 kombinerer den velkendte office-pakke med alle fordelene i skyen. Som en cloudbaseret abonnementtjeneste samler den de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads i skyen, så du har adgang til dit kontor lige meget hvor du befinder dig.

OFFICE 365

Skab og del med Office 365!

Med kombinationen af markedsførende apps som Excel og Outlook samt effektive cloud tjenester som OneDrive og Microsoft Teams gør Office 365 alle i stand til at skabe og dele ting – hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Med Office 365 får du hele Office-pakken på abonnementbasis. Den er altid opdateret til seneste version, og du kan skalere op og ned i antal konti efter dine behov, så du altid kun har det du har brug for.

Dit kontor – hvorsomhelst

Med Microsoft Office 365 har du adgang til dit kontor ligemeget hvor du er. Du er altid dækket ind med de seneste funktioner og sikkerhedsopdateringer, og med den lange række af kommunikationsværktøjer – fra mails til videosamtaler – er det let for dig at komme i kontakt med dine kunder og kollegaer.

Du får:

  • Et sted til at oprette, kommunikere, samarbejde og få godt arbejde gjort

  • Alle de værktøjer du har brug for – Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, Yammer og meget mere

  • Tilgængelighed på alle dine enheder. Du kan gøre alt dit arbejde tilgængeligt for dig selv – og dine kollegaer.

  • Du slipper for at skulle bekymre dig om opdateringer. Office 365 klarer det selv, så du har de nyeste Office-apps – både skrivebords- og online versioner

Med Support 24/7 har du altid mulighed for at komme i kontakt med os, ligemeget på hvilken tid af døgnet.

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!