Loading...
OM SAC-IT2018-03-26T13:35:34+00:00

Vi er glade for at byde dig velkommen hos os!

Der findes mange dygtige it-specialister på markedet, men kun få der formår at levere løsninger, der tager udgangspunkt i de udfordringer, mange virksomhedsledere har i den daglige drift.

Erfaring og ærlighed gør forskellen

Vores medarbejdere har alle mange års erfaring som enten it-ledere eller it-specialister (og har derfor indgående kendskab til branchens mange facetter og udfordringer). Ud over it-knowhow er vores styrke i SAC-IT, at vi kombinerer it og praksis: dvs. virksomhedsdrift og god it-økonomi. Vi forstår vigtigheden af at undgå overraskelser i vores kunders budgetter.

Prøv det selv – i en gratis prøveperiode!

Alt dette er reelt meget let at skrive – det er der mange andre, der også gør. Men vi arbejder benhårdt for at bevise og efterleve det – hver dag, året rundt! Den bedste måde at vise dig det på er ved, at du kontakter os, så du selv kan vurdere og opleve det – få en gratis prøveperiode!
Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Hovedgaden 55 C, 1.Sal
2970 Hørsholm
Tlf: 3511 0066
E-mail: info@sac-it.dk
CVR 28892977

OM SAC-IT

SAC-IT har eksisteret siden 2005 og er i dag en dedikeret spiller inden for it, cloudløsninger og konsulentforretning. Vi leverer konsulentydelser til de største danske virksomheder – både private og offentlige.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vores dygtige og erfarne konsulenter leverer ydelser, der strækker sig fra strategisk/teknisk rådgivning og planlægning, implementering og installation, drift, overvågning og support af servere, pc’er og printere.

Kontakt SAC-IT

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej