Project Description

Den velkendte Office-pakke

Microsoft Office 365 – kombinerer den velkendte office-pakke med alle fordelene i skyen. Office 365 er en cloudbaseret abonnementtjeneste, der samler de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads. Med kombinationen af markedsførende apps som Excel og Outlook samt effektive skytjenester som OneDrive og Microsoft Teams gør Office 365 alle i stand til at skabe og dele ting – hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Microsoft Office 365

Med Microsoft Office 365 får du hele Office-pakken på abonnementbasis. Den er altid opdateret til seneste version, og du kan skalere op og ned i antal konti efter dine behov.

Dit kontor – hvorsomhelst

Med Microsoft Office 365 har du adgang til dit kontor ligemeget hvor du er. Du er altid dækket ind med de seneste funktioner og sikkerhedsopdateringer, og med den lange række af kommunikationsværktøjer – fra mails til videosamtaler – er det let for dig at komme i kontakt med dine kunder og kollegaer.

Support 24/7

Med udvidelsen Support 24/7 har du desuden altid mulighed for at komme i kontakt med os – hvornår end du skulle have brug for det!

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på tlf. 3511 0066 – eller på info@sac-it.dk