Loading...
Desktop Services2019-02-25T14:45:56+00:00

Project Description

Spar tid og unødvendige omkostninger!

CapaInstaller er den komplette Device Management-løsning når du skal administrere alle virksomhedens computere og devices – uanset hvilken platform der er tale om; Windows, Android, Knox iOS or macOS.

CapaInstaller reducerer spildtid og manuelle processer ved at skabe overblik og adgang til central administration af computere og mobile devices.

Vi hjælper dig med at reducere de samlede it-udgifter

til installation, administration og vedligeholdelse af computere og mobile devices. Reducering af tidsforbrug på udrulning, distribution og vedligeholdelse.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på tlf. 3511 0066 – eller på info@sac-it.dk

Hovedgaden 55 C, 1.Sal
2970 Hørsholm
Tlf: 3511 0066
E-mail: info@sac-it.dk
CVR 28892977

OM SAC-IT

SAC-IT har eksisteret siden 2005 og er i dag en dedikeret spiller inden for it, cloudløsninger og konsulentforretning. Vi leverer konsulentydelser til de største danske virksomheder – både private og offentlige.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vores dygtige og erfarne konsulenter leverer ydelser, der strækker sig fra strategisk/teknisk rådgivning og planlægning, implementering og installation, drift, overvågning og support af servere, pc’er og printere.

Kontakt SAC-IT

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej