Loading...
SAC-IT Security2019-03-13T08:13:28+00:00

Project Description

Med SAC-IT Security får du en sikker løsning der beskytter dig mod ransomware. Det gør du fordi det er sat sammen af de bedste, og mest avancerede teknologier der er tilgængelige. Der udtænkes hele tiden nye metoder til at tage dine data som gidsel, for at få dine penge eller skade dig, og desværre rammer det alt for ofte danske virksomheder, som mister tid, taber omsætning og ofte må betale skyhøje priser for igen at få adgang til egne data. SAC-IT Security løsningen indeholder alle de vigtigste services, til et sikkert og trygt IT system i hele virksomheden til en meget lille pris.

RANSOM PROTECTION

Undgå at blive gidsel for Cyber crime, med dette program som er udviklet af tidligere militære IT
eksperter. Softwaren analyserer måden dine filer bliver gemt på, og opdager når krypteringen skal til at begynde. Meget simpelt, men det virker.

SECURE DNS

En løsning som automatisk kører og opdaterer sig selv med en liste over de servere der er kendt for skadelige aktiviteter.

SERVER FILE SCANNING

Et program som tjekker alle kendte skadelige filendelser og stopper udbredelsen af disse filtyper, hvis de rammer jeres filserver.

ANTIVIRUS

IT administrator kan overvåge hele IT netværket med gennemprøvede antivirus værktøjer. Er du selv
administrator kan du også lade programmet opdatere sig selv.

E-MAIL PROTECTION

Skanner alle de indgående e-mails på netværket, og effektivt filtrerer kendte skadelige mails fra. Servicen er udviklet af en førende dansk virksomhed.

Prisen er kun 49 kr. pr. bruger pr. måned.

PRODUKTET INDEHOLDER:

  • Ransom Protection

  • Secure DNS

  • Server File Scanning

  • Antivirus

  • E-mail protection

Der er mulighed for tilkøb af Backup as a Service til en reduceret pris, hvis ovenstående service bestilles. Kontakt os for at høre nærmere. Som eksperter på området, anbefaler vi at du allerede i dag, tager stilling til din it-sikkerhed, og kontakter en af vores konsulenter på tlf. 3511 0066.
I samarbejde med Defendas – Part of CSIS”.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på tlf. 3511 0066 – eller på info@sac-it.dk

Hovedgaden 55 C, 1.Sal
2970 Hørsholm
Tlf: 3511 0066
E-mail: info@sac-it.dk
CVR 28892977

OM SAC-IT

SAC-IT har eksisteret siden 2005 og er i dag en dedikeret spiller inden for it, cloudløsninger og konsulentforretning. Vi leverer konsulentydelser til de største danske virksomheder – både private og offentlige.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vores dygtige og erfarne konsulenter leverer ydelser, der strækker sig fra strategisk/teknisk rådgivning og planlægning, implementering og installation, drift, overvågning og support af servere, pc’er og printere.

Kontakt SAC-IT

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej