Loading...
IT-SIKKERHED2019-02-19T15:53:38+00:00

SAC-IT sikkerhed:

IT sikkerhed, eller mangel deraf, er en evig kilde til bekymring. I særdeleshed for virksomheder kan manglende IT beskyttelse ende med at koste dyrt. SAC-IT kan hjælpe dig med at få sikkerheden på plads før det er for sent.

Truslen fra ondsindet malware, virus, randomware mv. har været et stigende problem de sidste mange år og en trussel som virksomheder ikke længere kan imødekomme med uautoriserede antivirus programmer. Det er derimod af afgørende betydning at være beskyttet før det er for sent.

Virksomhedernes afhængighed af egne data, som i mange tilfælde udgør selve hjertet i virksomheden, gør at de i dag bliver nødt til at sikre sig både imod uforudsete hændelser og deciderede angreb. SAC-IT kan hjælpe med alle aspekter af IT sikkerheden og tilbyder både bruger definerede samt mere generelle løsninger alt efter virksomhedens behov.

Hovedgaden 55 C, 1.Sal
2970 Hørsholm
Tlf: 3511 0066
E-mail: info@sac-it.dk
CVR 28892977

OM SAC-IT

SAC-IT har eksisteret siden 2005 og er i dag en dedikeret spiller inden for it, cloudløsninger og konsulentforretning. Vi leverer konsulentydelser til de største danske virksomheder – både private og offentlige.

DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vores dygtige og erfarne konsulenter leverer ydelser, der strækker sig fra strategisk/teknisk rådgivning og planlægning, implementering og installation, drift, overvågning og support af servere, pc’er og printere.

Kontakt SAC-IT

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej