SAC-IT Server Hosting

I stedet for at hoste din egen fysiske maskine i din virksomhed kan du med SAC-IT Server Hosting vælge at outsource din server i et topsikkert og moderne datacenter med hardware i bedste kvalitet.

Glem alt om dyre licenser og serverdriftproblemer

IT-systemer er i dag et centralt element for forretningen i enhver virksomhed, og kravene til stabilitet og sikkerhed vokser konstant. Det samme gør IT-budgettet desværre også. Men du kan vælge at holde dine omkostninger nede ved at lade SAC-IT sikre dig og din virksomhed en stabil drift. Så slipper du for at koncentrere dig om områder uden for jeres egne spidskompetencer – det sparer vigtig tid og bidrager direkte på virksomhedens bundlinje.

Problemfri IT-økonomi

Med SAC-IT Server Hosting behøver du aldrig mere tænke på opdateringer, licenser, oppetid, udskiftning af serverhardware, erstatning af hardware ved nedbrud, sikring mod vandskade, tyveri eller brand … Det sørger vi for! Lad SAC-IT hoste dine cloudservere – så ved du altid, hvad der skal sættes af på budgettet til din serverdrift.

Ved at udnytte off site servere slipper du for at stå for ting som vedligeholdelse og opdatering af din serverdrift. Desuden bliver du beskyttet mod Ransomware angreb og andre brud på din sikkerhed. Vi sørger for at dine servere er opdaterede, kører som de skal, samt 24/7 overvågning så din data er 100% beskyttet.

SERVER HOSTING

Hvorfor vælge Server Hosting fra SAC-IT?


IT-SECURITY AS A SERVICE

  • Ransom Protection

  • Løsningen er markant billigere i drift end traditionelle fysiske serverløsninger

  • 100 % sikre og krypterede data i SAC-ITs data-/driftscenter

  • 24 timers overvågning af services/data, vagtpersonale, 3-niveauer af firewalls, aflåste rackskabe, køling

  • Høj båndbredde (gigabit netværk med høj redundans). SAC-ITs internetadgangspunkt er første hop på DIX (danske internet knudepunkt)

  • Dine data er 100 % sikre mod brand, tyveri og servernedbrud

  • Skalerbar løsning: kan op- og nedgraderes efter behov

  • Du betaler KUN for de services/it-ressourcer, du reelt har behov for

Skalerbart Server System

Med en Server Hosting løsning fra SAC-IT bliver det let for dig – på kort og lang sigt – at lægge et økonomisk fordelagtig budget uden uforudsete udgifter til hardwareinvesteringer med lange afskrivningsperioder og hurtigt værditab. Kort sagt: Server Hosting hos SAC-IT giver dig et skalerbart server-setup i ’skyen’ med adgang til SAC-ITs kompetencer og specialister på området – vel at mærke uden, du skal foretage store ’up-front’ investeringer.

Eksempler på Server Hosting

Hosting af hele eller dele af dit IT set-up – du kan nemlig hos os starte småt, og senere opgradere din hosting-løsning. Eller du kan starte med at lade os hoste det hele. Vi tilpasser os altid din virksomheds behov – og tager gerne et skridt ad gangen. Er du i tvivl omkring hvilken løsning du skal vælge? Shared eller dedikeret? Fysisk eller virtuelt? Cloud eller on-premise? Svaret afhænger af din virksomheds forretningsmæssige behov. Derfor starter vi med at afdække krav til datakontrol, fleksibilitet, skalerbarhed, tilgængelighed og driftssikkerhed. Så vi altid kan levere den mest værdifulde løsning til dig.

Rådgivning og specialløsninger

Vi har stor erfaring med opbygning af tilpassede løsninger. Eksempler på specielle løsninger spænder mellem både Microsoft SQL-, Linux/UNIX- og VDIløsninger, samt løsninger med loadbalancing og flere servere. Er du i tvivl om hvilken løsning, som passer dig og din virksomhed bedst, så kan du kontakte os og få en specialiseret løsning til netop dine server behov.

SERVICE ANALYSE

Prøv det gratis allerede i dag

Hos SAC-IT ved vi hvor meget det betyder for dig, at prøve dine applikationer på systemerne, før du træffer nogle beslutninger. Derfor er det muligt hos os, at teste systemerne henover en begrænset periode, så du har et solidt grundlag til din endelige beslutning.

Kontakt os for en snak om Server Hosting!

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!