SAC-IT Server Hosting

I stedet for at hoste din egen fysiske maskine i din virksomhed kan du med SAC-IT Server Hosting vælge at outsource din server i et topsikkert og moderne datacenter med hardware i bedste kvalitet.

Glem alt om dyre licenser og serverdriftproblemer

IT-systemer er i dag et centralt element for forretningen i enhver virksomhed, og kravene til stabilitet og sikkerhed vokser konstant. Det samme gør IT-budgettet desværre også. Men du kan vælge at holde dine omkostninger nede ved at lade SAC-IT sikre dig og din virksomhed en stabil drift. Så slipper du for at koncentrere dig om områder uden for jeres egne spidskompetencer – det sparer vigtig tid og bidrager direkte på virksomhedens bundlinje.

Problemfri IT-økonomi

Med SAC-IT Server Hosting behøver du aldrig mere tænke på opdateringer, licenser, oppetid, udskiftning af serverhardware, erstatning af hardware ved nedbrud, sikring mod vandskade, tyveri eller brand … Det sørger vi for! Lad SAC-IT hoste dine cloudservere – så ved du altid, hvad der skal sættes af på budgettet til din serverdrift.

SERVER HOSTING

Hvorfor vælge Server Hosting fra SAC-IT?

  • Ransom Protection

  • Løsningen er markant billigere i drift end traditionelle fysiske serverløsninger

  • 100 % sikre og krypterede data i SAC-ITs data-/driftscenter

  • 24 timers overvågning af services/data, vagtpersonale, 3-niveauer af firewalls, aflåste rackskabe, køling

  • Høj båndbredde (gigabit netværk med høj redundans). SAC-ITs internetadgangspunkt er første hop på DIX (danske internet knudepunkt)

  • Dine data er 100 % sikre mod brand, tyveri og servernedbrud

  • Skalerbar løsning: kan op- og nedgraderes efter behov

  • Du betaler KUN for de services/it-ressourcer, du reelt har behov for

Vi tilbyder desuden Storage as a Service og Support 24/7 så du altid har adgang til dine data, hvor og hvornår du skulle have brug for det!

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på tlf. 3511 0066 – eller på info@sac-it.dk

FÅ SERVER HOSTING