Få foretaget en Service Analyse af dine IT-huller

Med SAC-IT’s Service Analyse får du en komplet rapport over status og udfordringer som din virksomhed står med i dag. På denne måde får du dannet dig et fuldkomment overblik, og kan sikre dig at du får lappet eventuelle huller i din IT.

Service Analyse giver et indblik i hvor din virksomhed kan optimere og opgradere din virksomheds IT-system og server setup. Dette kaldes også for et Dell EMC #GetModern Infrastructure Assessment. Analysen giver et nøjagtigt overbliksbillede over, hvor der er ”huller” i din IT-infrastruktur. En analyse baseret på performance på flere hundrede parametre inden for storage, netværk og servere viser hvor der i din IT-infrastruktur er væsentlige besparelses- eller optimeringspotentialer.

Dine nuværende performancedata og driftsomkostninger sammenlignes med det du kan opnå ved at opgradere helt eller delvist til en moderne infrastruktur, baseret på de nyeste teknologier fra Dell EMC.

Besparelses- og optimeringspotentialet synliggøres i en rapport tilpasset din virksomhed, der også viser, hvor hurtigt eventuelle investeringer i ny hardware vil tjene sig selv hjem.

BACKUP AS A SERVICE

Live Optics

Værktøjet Live Optics, som er udviklet af Dell EMC, installeres og indsamler og analyserer metadata for belastning på hele infrastrukturen.

Efter 1-7 dage sammenfattes de indsamlede data i en rapport, der synliggør besparelses- og optimeringspotentialet indenfor hastighed, svartider, driftssikkerhed, strømforbrug m.m. Værktøjet virker på al hardware, og man behøver ikke have Dell EMC i forvejen.

At fortage et service tjek af IT-systemer og server set-ups kan være en tidskrævende og besværlig opgave i det daglige. Mange virksomheder undgår ofte dette, på grund af kompleksitet eller manglende ressourcer. SAC-IT udfører og leverer en fyldestgørende rapport, som giver dig disse oplysninger lige ved hånden. Dette er selvfølgelig en åben invitation, uden omkostninger eller forpligtelse!

Hvad kan vi gøre?

SERVICE ANALYSE

Et assessment giver et nøjagtigt overbliksbillede over, hvor der er ”huller” i din IT-infrastruktur. En analyse baseret på performance på flere hundrede parametre inden for storage, netværk og servere viser hvor der i din IT-infrastruktur er væsentlige besparelses- eller optimeringspotentialer.

Dine nuværende performancedata og driftsomkostninger sammenlignes med det du kan opnå ved at opgradere helt eller delvist til en moderne infrastruktur, baseret på de nyeste teknologier fra Dell EMC.

Besparelses- og optimeringspotentialet får du udleveret i en rapport, som er tilpasset din virksomhed. Rapporten synliggør også hvor hurtigt eventuelle investeringer i ny hardware vil tjene sig selv hjem.

LØS PROBLEMERNE FØR DE OPSTÅR, MED EN SERVICE ANALYSE AF DIN IT!

SERVICE ANALYSE

ANALYSEN I PRAKSIS

SAC-IT udfører et service check, som giver dig en rapport og et komplet overblik om status og udfordringer. Det er en åben invitation uden yderligere omkostninger eller forpligtelser.

#GETMODERN INFRASTRUCTURE ASSESMENT

Optimerer din IT-infrastruktur – det er nemt, og helt uforpligtende.

DELL EMC

Kontakt os for at få foretaget en Service Analyse af din IT!

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!