Høj sikkerhed

Hos SAC-IT benytter vi os af markedets nyeste værktøjer for at give vores kunder den optimale IT-sikkerhed – både på bruger såvel som datacenter niveau.

Support 24/7

Vi har i samarbejde med vores amerikanske søsterselskab, SAC-IT US, etableret 24/7 monitorering og support så jeres data altid er i sikre hænder.

Log på TeamViewer

Vores IT-supportere benytter sig af TeamViewer, der betyder at vi, hvis der er behov for det, også kan afhjælpe problemer på din lokale laptop med din tilladelse.

Ude eller hjemme? Med Support 24/7 får du hjælp uanset om du er på kontoret eller hjemme på sofaen.

Med SAC-IT US og SAC-IT DK har vi mulighed for at kunne dække dine IT-behov, ligemeget hvornår på døgnet det skulle være. Er der en server der driller? Et password, som mangler? Ring ind til os, så hjælper vi dig, uanset hvor og hvornår problemet opstår.

Vores dygtige teknikere sidder klar til at hjælpe dig, og vi benytter os af Teamviewer, så vi har mulighed for at kunne fjernstyre din computer. Så hvis en tekniker beder dig om at downloade Teamviewer, så klik her for at få øjeblikkelig IT-Support. Det er helt gratis, og du slipper for at skulle følge besværlige instruktioner over telefonen – vi løser problemet hurtigt og effektivt.

Med Support 24/7 kan du altid få løst dine IT-problemer. 24/7.

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!