Virtualiser dit forretningssystem med VMware Horizon

,

Hos SAC-IT får du den førende platform til virtuelle desktops og applikationer

Har du fuldstændig styr på din IT? Har du altid de seneste sikkerhedsversioner, den bedst mulige tilgængelighed, de rigtige apps og de rigtige enheder? Kan du nemt og sikkert åbne og lukke for adgange, når medarbejdere starter og stopper i virksomheden?

Hvis du tøver, inden du svarer ja til spørgsmålene, så brug to minutter på at læse videre om SAC-ITs virtuelle arbejdsplads baseret på VMware Horizon.

Med en VMware Horizon Client får brugere adgang til alle deres virtuelle skriveborde, applikationer og onlinetjenester via et enkelt digitalt arbejdsområde.

Sikkerhed på tværs af udstyr er ofte en udfordring i IT-afdelingerne, men vi pakker og leverer dine medarbejderes applikationer, så de er sikre og administrerbare, uanset hvilket udstyr de skal bruges fra: smartphones, Tablets eller PC’er. Det kaldes ”streamede” applikationer, fordi de sendes eller streames fra en central server til dine brugere. Vi benytter VMware Workspace ONE, en digital platform der via VMware AirWatch Technology binder sikker adgangskontrol, applikationsstyring og klientudstyr sammen.

Hos os kan du kan få det som du vil have det: Vi laver det som en cloud-service, i vores danske datacentre eller som en on-premise cloud løsning i dit datacenter. Uanset hvad – så kan vi hjælpe dig med at etablere dine streamede applikationer til dine medarbejdere.

Den digitale workspace giver ”instant adgang” og er betegnelsen for en samling mobile teknologier, der gør at din virksomheds medarbejdere kan få adgang til virksomhedens applikationer, hvor og hvornår de ønsker det.

Få flere informationer om vores ydelser om virtuelle desktops, applikationer og onlinetjenester ved at kontakte os på tlf. 3511 0066 eller via mail på info@sac-it.dk.