VMware Horizon

Med VMware Horizon Client hos SAC-IT får du den førende platform til virtuelle desktops og applikationer. Giv brugere adgang til alle deres virtuelle skriveborde, applikationer og onlinetjenester via et enkelt digitalt arbejdsområde.

Streamede applikationer

Sikkerhed på tværs af udstyr er ofte en udfordring i IT-afdelingerne, men SAC-IT pakker og leverer dine medarbejderes applikationer, så de er sikre og administrerbare, uanset hvilket udstyr de skal bruges fra: smartphones, Tablets eller PC’er. Dette kaldes streamede applikationer, fordi de sendes eller streames fra en central server til dine brugere. Vi benytter VMware Workspace ONE, en digital platform der via VMware AirWatch Technology binder sikker adgangskontrol, applikationsstyring og klientudstyr sammen.

Fleksibel cloud-løsning

Hos os kan du kan få det som du vil have det: Vi laver det som en cloud-service, i vores danske datacentre eller som en on-premise cloud løsning i dit datacenter. Uanset hvad – så kan vi hjælpe dig med at etablere dine streamede applikationer til dine moderne medarbejdere.

VMWARE HORIZON

Derfor skal du vælge VMware Horizon:

  • Du får den førende platform til virtuelle desktops og applikationer

  • Forenkler desktop- og applikationsstyring

  • Giver dine slutbrugere adgang til alle deres virtuelle desktops, applikationer og onlinetjenester gennem et enkelt digitalt arbejdsområde

  • Reducerer de daglige driftsomkostninger med en enkelt platform, der giver dig mulighed for at udvide virtualisering fra datacenteret til dine enheder

Samlet klientstyring

Igennem forenklet administration af dine applikationer til alt udstyr (mobile enheder, PC’ere, indlejrede enheder mm.), kan du spare penge samtidigt med at du forbedrer din sikkerhed med over-the-air management.

Overblik

Få samlet overblik over brugen af applikationer, og mulighed for automatisering, der forbedrer din brugeroplevelse, og styrker sikkerhed og compliance på tværs af din infrastruktur.

Forenklet adgangskontrol

Boost dine brugeres effektivitet med sikker password-fri single sign-on (SSO) til Windows, cloud, web apps eller dine egne hjemmebyggede applikationer. Uanset udstyret: smartphones, tablets eller laptops — så er dine applikationer tilgængelige fra det samme forenklede applikationskatalog.

Sikkerhed

Lever sikkerhed på tværs af dit foranderlige digitale workspace med muligheder der beskytter, detekterer og fjerner moderne sikkerhedstrusler.

Billigere administration

Skab væsentlige reduktioner i IT-tid og omkostninger med moderne, og total PC lifecycle management (PCLM) fra Clouden.

Lavere omkostninger til virtuelle desktops og applikationer

Transformer dine VDI’er med VMware Horizon, og opnå enkelthed, fleksibilitet, hastighed og skalerbarhed – alt sammen til en lavere omkostning.

VMWARE HORIZON
VMWARE HORIZON

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!