Altid huske, aldrig glemme…

Let, sikker og altid tilgængelig backup – Hos SAC-IT ved vi, hvordan det skal gøres. Vi overvåger, at din backup kører fejlfrit – 24 timer i døgnet. Du ved derfor altid, at dine data er i trygge hænder, uanset om tyven stikker af med dit udstyr, serverrummet oversvømmes eller bygningen går op i flammer. Alle dine data opbevares trygt i vores danske Datacenter.

Hvorfor BaaS?

Backup as a Service (BaaS), er en metode til offsite datalagring, hvor dine filer, mapper, eller hele indholdet af dine harddisks regelmæssigt sikkerhedskopieres til et sikkert cloud-baseret datalager! Dette sikrer at din information ikke går tabt i tilfælde af fx hacking, små brugerfejl, eller andre teknologiske kriser som kan opstå i den moderne it-verden.

SAC-ITs Backup as a Service er nemmere at administrere end andre offsite tjenester. I stedet for at du skal bekymre dig om at rotere og styre bånd eller harddiske på en offsite placering, bliver du aflastet ved at vi står for vedligeholdelsen, og sikrer at din data aldrig går tabt!

  • Lynhurtig, cloudbaseret backup

  • Opsætning, drift, restore – alt er inkl.

  • Kompetent supportcenter er åbent 24/7

  • Højeste certificeringer i datasikkerhed

  • Forbrug afregnes på front-end data

Få frihed til forretningsudvikling

Med Backup as a Service får du automatiseret sikkerhedskopiering via skyen til et højt certificeret datacenter. Vi hjælper med opsætning, support døgnet rundt og hurtig restore, hvis noget går galt.
Du skal kun vælge, hvor lang tid tilbage du vil kunne genskabe data:

GULD = 3 år

SØLV = 1 år

BRONZE = 3 MD

BEMÆRK: Du kan sagtens prioritere dine servere og ”blande kortene”, så du får forskellige genskabelsestider på forskellige typer data.

Vi afregner på dine front-end data

Du betaler kun for det datavolumen, du foretager backup af. Og vi beregner det på basis af dine front-end data, som i længden typisk vil være langt billigere for dig, end hvis det foregik på baggrund af back-end data.

Backup går hurtigere end nogensinde

88 % af al sikkerhedskopiering er klaret på under 15 minutter, mens 97 % af er klaret på under 1 time. Er dine data godt beskyttet? Få styr på backup og sikre at din virksomhed altid er dækket ind!

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på tlf. 3511 0066 – eller på info@sac-it.dk

FÅ BACKUP AS A SERVICE