Backup as a Service – så er din data altid sikker.

Let, sikker og altid tilgængelig backup – Hos SAC-IT ved vi, hvordan det skal gøres. Med Backup as a Service (BaaS) overvåger vi at din sikkerhedskopiering kører fejlfrit – 24 timer i døgnet. Du ved derfor altid, at dine data er i trygge hænder, uanset om tyven stikker af med dit udstyr, serverrummet oversvømmes eller bygningen går op i flammer. Alle dine data opbevares trygt i vores danske Datacenter.

BACKUP AS A SERVICE
  • Lynhurtig, cloudbaseret backup

  • Opsætning, drift, restore – alt er inkl.

  • Kompetent supportcenter er åbent 24/7

  • Højeste certificeringer i datasikkerhed

  • Forbrug afregnes på front-end data

Hvorfor BaaS?

Backup as a Service er en metode til offsite datalagring, hvor dine filer, mapper, eller hele indholdet af dine harddisks regelmæssigt sikkerhedskopieres til et sikkert cloud-baseret datalager. Dette sikrer at din information ikke går tabt i tilfælde af fx hacking, små brugerfejl, eller andre teknologiske kriser som kan opstå i den moderne IT-verden.

Let at adminstrere, nem at vedligeholde

SAC-ITs BaaS er nemmere at administrere end andre offsite tjenester. I stedet for at du skal bekymre dig om at rotere og styre bånd eller harddiske på en offsite placering, bliver du aflastet ved at vi står for vedligeholdelsen, og sikrer at din data aldrig går tabt!

BACKUP AS A SERVICE

Backup går hurtigere end nogensinde

88 % af al sikkerhedskopiering er klaret på under 15 minutter, mens 97 % af er klaret på under 1 time. Er dine data godt beskyttet? Få styr på backup og vær sikker på at din virksomhed altid er dækket ind!

Skalerbar backup-løsning

Du betaler kun for det datavolumen, du foretager backup af. Og vi beregner det på basis af dine front-end data, som i længden typisk vil være langt billigere for dig, end hvis det foregik på baggrund af back-end data.

“Backup-ekspert tænker skalerbart fra start med colocation hos interxion. Læs case study om, hvordan SAC-IT bruger Interxions datacentre som et vigtigt fundament for at kunne levere Backup services.”

Interxion
BACKUP AS A SERVICE

Få frihed til forretningsudvikling

Med BaaS får du automatiseret sikkerhedskopiering via skyen til et højt certificeret datacenter. Vi hjælper med opsætning, support døgnet rundt og hurtig restore, hvis noget går galt.
Du skal kun vælge, hvor lang tid tilbage du vil kunne genskabe data:

Det er ikke sikkert at din virksomhed har brug for en 3 årig periode, så vi står selvfølgelig parat til at rådgive dig om hvilken løsning, som passer bedst til dig. Så får du en løsning som både er billigst, og mest effektiv for din virksomhed.

Intet data er ens

Du kan selvfølgesagtens prioritere dine servere, hvis du vil have forskellige tidsperioder på noget data, således at du får forskellige genskabelsestider på forskellige typer data, alt efter hvordan du vælger at prioritere. Kontakt os, så finder vi den bedste løsning til dig!

IT-KONSULENTER

Kontakt os allerede i dag og få Backup as a Service!

Tilmeld nyhedsbrevet:
JaNej

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!