25. Maj 2018

Den 25. maj 2018 blev den nye persondatafordordning indført. Med denne kom et hav af konsekvenser for dem, som ikke har styr på den nye lovgivning. Følger din virksomhed de nye lovkrav?

Forordningen har til hensigt at beskytte EU borgeres personlige data. Disse omfatter ikke blot almindelige personoplysninger som navn, adresse, CPR nummer osv., men også din digitale adfærd på nettet, e-mails m.fl.

Har du styr på forordningen?

Såfremt virksomheden ikke har styr på håndteringen af persondata efter Persondataforordningen trådte i kraft så kan konsekvenserne være alvorlige. Strafferammen for overtrædelser er enten en bøde på 20 millioner Euro eller 4% af virksomhedens årlige omsætning.

Det kan vi hjælpe med

Vi har certificerede DPO’er (Data Protection Officer) og projektledere der kan rådgive og hjælpe jer med at blive i stand til at være overholde forordningen.

GDPR

Fleksibel plan, der hjælper dig og dit firma!

  • GDPR-lovkrav gennemgang af 25. maj 2018

  • Gennemgang og overblik

  • Vælg din plan herunder

Mangler du svar på noget?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, bare ring til os på tlf. 3511 0066, skriv til os på info@sac-it.dk, eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!